Aceptar

Usem cookies per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús. Per a més informació consulti la nostra  POLITICA DE COOKIES.

tornar

Formació

El Gremi té signat un conveni de col·laboració amb l'empresa GRUPO QUALIA pel qual es fan cursets formatius, on-line, adaptats a les necessitats dels forners i dels seus treballadors.

 

Es fan cursos, també, de reciclatge, seminaris i demostracions de produces comercials de qualitat per afavorir la feina del Forner.

21 de novembre de 2019
Entrega de Diplomes als Forners

El passat 21 de noviembre, es van fer entrega dels diplomes de reconeixement a l'ofici de forner. Un acte molt emotiu al qual van assistit l'alcalde de la ciutat, el Sr. Pau Ricomà i la Consellera de Comerç, la Sra. María José López, que juntamente amb el President del Gremi, el Sr. Jordi Andreu, van ser els encarregats de repartir els diplomes.
Se li va fer entrega d'una placa honorífica al Sr. Aurelio Martín, forner jubilat recentment després de més de quaranta cinc anys dedicats a ser forner