Aceptar

Usem cookies per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús. Per a més informació consulti la nostra  POLITICA DE COOKIES.

tornar

Formació

El Gremi té signat un conveni de col·laboració amb l'empresa GRUPO QUALIA pel qual es fan cursets formatius, on-line, adaptats a les necessitats dels forners i dels seus treballadors.

 

Es fan cursos, també, de reciclatge, seminaris i demostracions de produces comercials de qualitat per afavorir la feina del Forner.

15 de gener de 2020
El gremi de forners ha dissenyat un logo per donar suport a l'elaboració del pa artesà

El gremi de forners ha dissenyat un logo amb l'objectiu de donar suport als seus forners que elaboren els seus productes de forma artesanal en els seus obradors i la qualitat en els seus forns, logotip que ja van rebre i llueixen als aparadors dels seus establiments.

La competència deslleial fa imprescindible requisits d’aquesta índole. És una garantia que fa que els seus clients comprin un pa de confiança, fet de manera artesanal, de qualitat i a més, beneficiós per a la salut.

També es va crear un logotip per als restaurants que consumeixen pa dels nostres obradors. Es tracta de potenciar el consum de pa artesà i premiar als restauradors que col·laboren en aquesta iniciativa de promoure el pa artesà a la societat.